SAMSUN ATAKUM İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILIMIZ HAYIRLI OLSUN

*Sevgili Öğrencilerimiz, Kıymetli Velilerimiz, Değerli Öğretmenlerimiz, Lider Yöneticilerimiz, Fedakar Yardımcı Personellerimiz, Bizi Etkileyen ve Bizden Etkilenen Tüm Kıymetler: Hepimizin 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı verimli, başarılı ve hayırlı olsun.
2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILIMIZ HAYIRLI OLSUN

**Nüfusumuzun tamamını değil ama geleceğimizin tamamını oluşturan sevgili öğrenciler; Başarı tatlıdır ancak akıl ve alın teri kokar. Yirmi dört saat değil, planlı çalışarak; kararlı, ilkeli, tutarlı davranıp, sorumluluklarınızın bilincinde olarak, ailelerinizle istişare içinde koyduğunuz hedeflere emin adımlarla, istediğiniz sürede ulaşacağınızdan emin olabilirsiniz.

*** Evdeki öğretmenlerimiz değerli velilerimiz; çocuklarınız için, çocuklarınızla birlikte koyduğunuz hedeflere ulaşabilmek için; iletişim ve işbirliği halinde, eğitim seferberliğinde elele, omuz omuza, yılmadan, pes etmeden çalışmalıyız. Birbirimize,  önyargısız, şartsız destek vermeliyiz.

****Eğitimsel lider yöneticilerimiz, kıymetli öğretmenlerimiz, diğer eğitim çalışanlarımız; yoğun ve yorucu bir döneme daha başlıyoruz. Toplam kalite yönetimi felsefesi doğrultusunda, takım ruhu ile ekip çalışmasıyla, alın ve akıl teri akıtarak, her alanda, her anlamda, bir önceki yıla oranla daha da başarılı olacağımıza inanıyoruz. Sizlere, öğrencilerimize, velilerimize, bizi sevenlere, destekleyenlere ve kendimize güveniyoruz.

*****Atakum Milli Eğitim Ailesi olarak tüm paydaşlarımızla; sorunun değil çözümün parçası olarak, üretken, verimli, kaliteli, hayırlı, kazançlı, huzurlu, mutlu, başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmek dileği ile…

 

******“Girmeden tefrika bir millete, düşman giremez; toplu vurdukça yürekler, onu top sindiremez! M.Akif ERSOY

Mimarsinan Mahallesi Belediye Caddesi No.12 Kat.5 Kaymakamlık Binası Atakum/SAMSUN - 0362 438 61 48 / 439 09 84

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.